Vi på EezyYou

EezyYou tog sina första internetandetag i början av 2017 med launch i september samma år. Företaget är en insats av flera duktiga människor men innehållet är till största del skapat av mig, en sydsvensk fysioterapeut som tidigare jobbat mycket med övervikt och träning och som har ett personligt intresse av bra naturlig mat.

Jag har alltid älskat att leva och tyckt om både mat och träning i olika perioder och doser i livet men jag förstår också att livet inte alltid är enkelt och ibland har man svårt att hitta rätt. Men med en stor dos vilja, tålamod och förståelse för att man gör sitt bästa för att klara av vardagen så tror jag att jag kan hjälpa andra att hitta sitt ”bästa jag” i livet, att alla har sin egen väg att gå och att man ibland bara behöver lite guidning att hitta rätt väg. Då min man fick jobb i Spanien såg jag äntligen min chans att starta upp det jag så länge hade drömt om, ett företag online som hjälper andra att hitta sin styrka.

Idé

När jag gått en längre utbildning inom kognitiv beteendeterapi och sedan medveten närvaro förstod jag att det fanns massor av verktyg att hjälpa mig hitta min egen väg genom livet och att våga vara stolt över mig själv.

Att vara fast i sin egen känslostorm eller att känna att man borde göra saker annorlunda är något jag möter varje dag och därför var den en fantastisk upptäckt att det finns vägar ut ur detta, vägar som leder till välmående och hälsa.

Jag vill hjälpa dig

Och med denna kunskapen så vill jag hjälpa andra, hjälpa andra att hitta sin väg. Att sluta grubbla, att bli starkare, att må bättre både fysiskt och psykiskt, att våga lyfta sin haka. För alla har det i sig, alla har styrkan att kunna må bättre, det gäller bara att hitta din väg.